Characterization, production and application of food flavours /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Rothe, Manfred (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Berlin : Akademie-Verlag, 1988
Vydanie:1 st ed.
Edícia:Abhandlungen der Akademie der Wissenschaften der DDR Abteilung Mathematik - Naturwissenschaften - Technik Nr. 2
Témy:
ISBN: 3055005945 (viaz.)
Fyzický popis: 404 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka B57755
IV.155258
Výpožičný pult Hlavná 10