Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Uložené v:
| Hlavní autori: | , , , |
|---|---|
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | Slovak |
| Vydané: |
Bratislava :
Slovenské pedagogické nakladateľstvo,
2007.
|
| Vydanie: | 1. vyd. |
| Témy: | |
| ISBN: |
9788010008940 (brož.) |
| Fyzický popis: |
192 s., [16] s. obr. príl. : fotogr. ; 30 cm. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| LEADER | 01442nam a22003734a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 000319944 | ||
| 005 | 20080204073910.0 | ||
| 008 | 080110s2007 xo o d p 000 0 slo d | ||
| FMT | |||
| 020 | |a 9788010008940 (brož.) | ||
| 040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
| 041 | 0 | |a slo | |
| 044 | |a xo |c SK | ||
| 072 | 7 | |a 641 |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá |2 konspekt | |
| 080 | |a 641.5 |2 2001 | ||
| 080 | |a (075.3) |2 2001 | ||
| 245 | 0 | 0 | |a Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia / |c Ľudmila Verčimáková ... [et al.]. |
| 246 | 3 | 4 | |a Technológia prípravy pokrmov 1 |
| 250 | |a 1. vyd. | ||
| 260 | |a Bratislava : |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo, |c 2007. | ||
| 300 | |a 192 s., [16] s. obr. príl. : |b fotogr. ; |c 30 cm. | ||
| 650 | 0 | 7 | |a jedlá |2 SVKKKPH |
| 651 | 7 | |a príprava |2 SVKKKPH | |
| 655 | 7 | |a učebnice stredných škôl |2 SVKKKPH | |
| 700 | 1 | |a Verčimáková, Ľudmila |4 aut | |
| 700 | 1 | |a Netušil, Jaroslav |4 aut | |
| 700 | 1 | |a Křivánková, Eva |4 aut | |
| 700 | 1 | |a Holas, Josef |4 aut | |
| 910 | |a svkkk | ||
| 919 | |a 978-80-10-00894-0 | ||
| 998 | |a BK | ||
| Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 V.218793 |6 995112 |q 20080110 |5 2720083921 |8 20080110 |f 70 |s Absenčne |g 000035147 |h SCKHL |z 200.00 |t 20220816 |u 1452 |w 000319944 |x 000010 | |
| a02 | 0 | |a 9788010008940 (brož.) | |
| 090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a V.218793 |j 995112 |i 2720083921 |s Absenčne | ||