Gastronómia /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Malachovský, Andrej, Marušková, Jaroslav (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Banská Štiavnica : Joergesov dom, 2007.
Edition:1. vyd.
Subjects:
ISBN: 9788096982806 (brož.)
Physical Description: 160 s. ; 21 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01388nam a22003734a 4500
001 000321082
005 20080507081426.0
008 080310s2007 xo f p 000 0 slo d
FMT
020 |a 9788096982806 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
072 7 |a 37.016  |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice  |2 konspekt 
080 |a 641  |2 2001 
080 |a 642  |2 2001 
080 |a (075.8)  |2 2001 
100 1 |a Malachovský, Andrej 
245 1 0 |a Gastronómia /  |c Andrej Malachovský, Jaroslava Marušková. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Banská Štiavnica :  |b Joergesov dom,  |c 2007. 
300 |a 160 s. ;  |c 21 cm. 
500 |a Vydané pre odbornú školu gastronómie a hotelierstva 
504 |a Bibliografia: s. 159-160 
650 0 7 |a gastronómia  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Marušková, Jaroslav  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-969828-0-6 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 III.209118  |6 996316  |q 20080314  |5 2720104468  |8 20080314  |f 70  |s Absenčne  |g 000036511  |h SCKHL  |z 45.00  |t 20211220  |u 1059  |w 000321082  |x 000010 
a02 0 |a 9788096982806 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a III.209118  |j 996316  |i 2720104468  |s Absenčne