STN EN 203-2-11, Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 2-11 Osobitné požiadavky. Variče cestovín

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Rypák, Rudolf (Author)
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006.
Témy:
Fyzický popis: 12 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Popis jednotky:Táto norma nahrádza STN EN 203-2 z mája 1998 spolu s STN EN 203-2-1: 2006, STN EN 203-2-2: 2006, STN EN 203-2-3: 2006, STN EN 203-2-4: 2006, STN EN 203-2-5: 2006 (pripravuje sa), STN EN 203-2-6: 2006, STN EN 203-2-7 (pripravuje sa), STN EN 203-2-8: 2006, STN EN 203-2-9: 2006 a STN EN 203-2-10 (pripravuje sa) v celom rozsahu. STN EN 203-2 z mája 1998 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.12.2008
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Fyzický popis:12 s.