STN 46 1011-24: 2008, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie olejnín Časť 24 Stanovenie obsahu nečistôt, naklíčených a poškodených semien olejnín
Uložené v:
| Hlavný autor: | |
|---|---|
| Médium: | Norma |
| Jazyk: | Slovak |
| Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2008.
|
| Témy: | |
| Fyzický popis: |
8 s. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| LEADER | 01546nam a2200325 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 000337111 | ||
| 003 | SVKKK | ||
| 005 | 20080403130743.0 | ||
| 008 | 080403s2008 xo f u #0|| 0#slo c | ||
| FMT | |||
| 020 | |c 145.20 Sk (cen. skup. 8) | ||
| 040 | |a SVK |b slo |c SVK |e AACR2 | ||
| 041 | 0 | # | |a slo |
| 044 | |a xo |c SK | ||
| 046 | |a s |m 200803 (účin.) | ||
| 084 | |a 67.200.20 |2 ICS | ||
| 245 | 0 | 0 | |a STN 46 1011-24: 2008, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie olejnín |n Časť 24 |p Stanovenie obsahu nečistôt, naklíčených a poškodených semien olejnín |
| 246 | 1 | 0 | |a Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín |
| 260 | # | |a Bratislava : |b Slovenský ústav technickej normalizácie, |c 2008. | |
| 300 | |a 8 s. | ||
| 500 | |a Táto norma nahrádza STN 43 1011-24 z 11.4.1988 a STN 46 1011-25 z 11.4.1988 v celom rozsahu | ||
| 500 | |a Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky | ||
| 540 | |a Normy sa podľa zákona č. 264/1999 Z. z. nesmú kopírovať | ||
| 655 | 7 | |a normy |2 SNKPH | |
| 700 | 1 | # | |a Polák, Marián |4 aut |
| 710 | 2 | # | |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) |b Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |4 stn |
| 910 | |a svkkk | ||
| 998 | |a NO | ||
| Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK40 |b Normy Pribinova 1 |3 STN 46 1011-24 |6 2486 |q 20080403 |5 I10940 |8 20080403 |f 40 |s Normy-prez. |t 00000000 |u 0000 |w 000337111 |x 000010 | |
| 090 | |g SCKHL |k Normy Pribinova 1 |a STN 46 1011-24 |j 2486 |i I10940 |s Normy-prez. | ||