Principles of food, beverace, and labor cost controls /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Dittmer, Paul R. (Author), Keefe II, J. Desmond (Author)
Format: Electronic
Language:Slovak
English
Published: Canada : John Wiley & Sons, 2009.
ISBN: 9780471783473
Physical Description: 1 CD-ROM.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
On Reserve - Ask at Circulation Desk konzultanti@svkk.sk mob.:+421918245888 tel.:+421556222780
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Príručka / Študovňa 2720055480
CDK.3669
Konzultanti Hlavná 10
Polička chodba