STN P ISO/TS 22964: 2010 [neplatná] (57 0542), Mlieko a mliečné výrobky. Dôkaz Enterobacter sakazakii.

Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22964: 2006

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kaclíková, Eva (Translator)
Format: Norma
Language:Slovak
English
Published: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010.
Subjects:
Physical Description: 16 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01807nam a2200409 a 4500
001 000366553
003 SVKKK
005 20231010133215.0
008 101111s2010 xo f u #0|| 0#slo c
FMT
020 |c (Cena je určená počtom strán) 
040 |a SVK  |b slo  |c SVK  |e AACR2 
041 1 # |a slo  |h eng 
044 |a xo  |c SK 
046 |a m  |m 201011 (účin.)  |n 20220701 
084 |a 07.100.30  |2 ICS 
084 |a 67.100.01  |2 ICS 
130 0 |a STN P 57 0542 (STN P ISO/TS 22964) 
245 1 0 |a STN P ISO/TS 22964: 2010 [neplatná] (57 0542), Mlieko a mliečné výrobky. Dôkaz Enterobacter sakazakii. 
246 1 0 |a Mlieko a mliečné výrobky 
246 1 0 |a Dôkaz Enterobacter sakazakii 
246 3 0 |a ISO/TS 22964: 2006 
260 # |a Bratislava :  |b Slovenský ústav technickej normalizácie,  |c 2010. 
300 |a 16 s. 
500 |a Norma je neplatná od 1. 8. 2022 
500 |a Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske peodukty a potravinárske výrobky 
520 8 |a Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22964: 2006 
520 8 |a Táto predbežná norma je určená na overenie 
540 |a Normy sa podľa zákona č. 264/1999 Z. z. nesmú kopírovať 
655 7 |a normy  |2 SNKPH 
700 1 # |a Kaclíková, Eva  |4 trl 
710 2 # |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko)  |b Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske peodukty a potravinárske výrobky  |4 stn 
910 |a svkkk 
998 |a NO 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK40  |b Normy Pribinova 1  |3 STN P ISO/TS 22964  |6 4727  |q 20101111  |5 B206156  |8 20101111  |e  0000  |f 40  |s Normy-prez.  |h SCKHL  |t 00000000  |u 0000  |w 000366553  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Normy Pribinova 1  |a STN P ISO/TS 22964  |j 4727  |i B206156  |s Normy-prez.