STN EN ISO 6887-4/A1: 2012 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 4 Špecifické pokyny na úpravu výrobkov iných ako mlieko a mliečne výrobky, mäso a mäsové výrobky, ryby a rybie výrobky (ISO 6887-4: 2003/Amd 1: 2011)
Táto zmena A1 STN EN ISO 6887-4: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6887-4: 2003/A1: 2011
        Uložené v:
      
    
                  | Médium: | Norma | 
|---|---|
| Jazyk: | Slovak English | 
| Vydané: | Bratislava :
        
      Slovenský ústav technickej normalizácie,    
    
      2012. | 
| Témy: | |
| Fyzický popis: | 8 s. | 
| Tagy: | Pridať tag 
      Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
   | 
Titul je dostupný aj v ... 
 