STN EN ISO 6887-4/A1: 2012 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 4 Špecifické pokyny na úpravu výrobkov iných ako mlieko a mliečne výrobky, mäso a mäsové výrobky, ryby a rybie výrobky (ISO 6887-4: 2003/Amd 1: 2011)
Táto zmena A1 STN EN ISO 6887-4: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6887-4: 2003/A1: 2011
Uložené v:
Médium: | Norma |
---|---|
Jazyk: | Slovak English |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2012.
|
Témy: | |
Fyzický popis: |
8 s. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!