STN EN ISO 6887-4/A1: 2012 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 4 Špecifické pokyny na úpravu výrobkov iných ako mlieko a mliečne výrobky, mäso a mäsové výrobky, ryby a rybie výrobky (ISO 6887-4: 2003/Amd 1: 2011)

Táto zmena A1 STN EN ISO 6887-4: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6887-4: 2003/A1: 2011

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Médium: Norma
Jazyk:Slovak
English
Vydané: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012.
Témy:
Fyzický popis: 8 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!