Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /
Uložené v:
| Hlavný autor: | |
|---|---|
| Ďalší autori: | |
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | Slovak German |
| Vydané: |
[Bratislava] :
Slovart,
2012.
|
| Vydanie: | 1. slov. vyd. |
| Témy: | |
| ISBN: |
9788055604923 (viaz.) |
| Fyzický popis: |
384 s. : fotogr. ; 21 cm. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Popis jednotky: | Preklad z nem. orig. Údaj o prekl. prevzatý z rubu titul. strany Fotogr. na rozlož. titul. strane |
|---|---|
| Fyzický popis: | 384 s. : fotogr. ; 21 cm. |
| Bibliografia: | Register: s. 380-384 |
| ISBN: | 9788055604923 (viaz.) |