Molecular gastronomy : scientific cuisine demystified /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sanchez, Jose
Other Authors: Hanabuchi, Koji (Photographer), Adrià, Ferran (Author of introduction, etc.)
Format: Book
Language:Slovak
English
Published: New Jersey : Wiley, c2016.
Edition:1st ed.
Subjects:
ISBN: 9781118073865 (viaz.)
Physical Description: ix, 310 s. : fotogr., portrét, tab. ; 29 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720292682
V.233578
Výpožičný pult Hlavná 10