Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Čanigová, Margita (Author), Bobko, Marek (Author), Ducková, Viera (Author), Kročko, Miroslav (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2015.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788055212920 (brož.)
Fyzický popis: 167 s. : il. ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01598nam a2200433 a 4500
001 000489546
005 20151130135313.0
008 150402s2015 xo a f p 000 0 slo d
FMT
020 |a 9788055212920 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 637  |x Živočíšne produkty  |2 konspekt 
072 7 |a 37.016  |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice  |2 konspekt 
080 |a 637  |2 2001 
080 |a 631-035.63/.64  |2 2001 
080 |a (075.8)  |2 2001 
245 0 0 |a Technológie potravín živočíšneho pôvodu /  |c Margita Čanigová ... [et al.]. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Nitra :  |b Slovenská poľnohospodárska univerzita,  |c 2015. 
300 |a 167 s. :  |b il. ;  |c 29 cm. 
366 |e 180 výtl. 
504 |a Bibliografia: s. 164-167 
521 8 |a Pre študentov SPU 
650 0 7 |a výroba potravín  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a potraviny živočíšneho pôvodu  |2 SVKKKPH 
655 7 |a učebnice vysokých škôl  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Čanigová, Margita  |4 aut 
700 1 |a Bobko, Marek  |4 aut 
700 1 |a Ducková, Viera  |4 aut 
700 1 |a Kročko, Miroslav  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-552-1292-0 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 PK1  |b Študovňa kníh  |3 V.233840  |9 24 - Poľnohospodárstvo  |6 1066904  |q 20150826  |5 2720335851  |8 20150826  |f 12  |s Príručka / Študovňa  |g 000106208  |h SCKHL  |z 9.90  |t 20160322  |u 0837  |w 000489546  |x 000010 
a02 0 |a 9788055212920 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Študovňa kníh  |a V.233840  |j 1066904  |i 2720335851  |s Príručka / Študovňa