Professional food preparation /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Terrell, Margaret E. (Author)
Format: Book
Language:English
Published: New York : John Wiley & Sons, 1971.
Subjects:
ISBN: 0-471-85201-5 (viaz.)
Physical Description: vii, 596 s. : il. ; 24cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01111nam a2200301 a 4500
001 000491687
005 20150920095438.0
008 071213s1971 xxu e 000 0 eng d
FMT
020 |a 0-471-85201-5 (viaz.)  |c Kčs 348,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxu  |c US 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641.55  |2 2001 
100 1 |a Terrell, Margaret E.  |4 aut 
245 1 0 |a Professional food preparation /  |c Margaret E. Terrell. 
260 |a New York :  |b John Wiley & Sons,  |c 1971. 
300 |a vii, 596 s. :  |b il. ;  |c 24cm. 
504 |a Bibliografia: s. 546-547; register 
650 0 7 |a jedlá  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a príprava jedál  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK15  |b Sklad Pribinova 1. posch.  |3 IV.80698  |6 520177  |q 20150920  |5 491687-10  |8 20150920  |e  0000  |f 70  |s Absenčne  |h SCKRT  |t 00000000  |u 0000  |w 000491687  |x 000010 
a02 0 |a 0-471-85201-5 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 1. posch.  |a IV.80698  |j 520177  |i 491687-10  |s Absenčne