Low-temperature preservation of foods and living matter /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Fennema, Owen Richard (Author), Powrie, William D. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: New York : Marcel Dekker, Inc, 1973.
Edícia:Food series. A series of monographs
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 598 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 494412-10
IV.77432
Výpožičný pult Hlavná 10