STN ISO 22004: 2016 [neplatná] (56 0302), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 22004: 2014
Uložené v:
| Ďalší autori: | |
|---|---|
| Médium: | Norma |
| Jazyk: | Slovak English |
| Vydané: |
Bratislava :
Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR,
2016.
|
| Témy: | |
| Fyzický popis: |
40 s. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Zhrnutie: | Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 22004: 2014 |
|---|---|
| Popis jednotky: | Norma je neplatná od 1. 8. 2022 Táto norma nahrádza STN P ISO/TS 22004 z januára 2007 v celom rozsahu Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
| Fyzický popis: | 40 s. |