Handbuch der landwirtschaftlichen Versuchs : Methodenbuch 6. Band die chemischen und bakteriologischen Unteruchungsverfahren für Milch, Micherzeugnisse und Milkereihilfsstoffe

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Schwarz, G. (Author), Hagemann, B. (Author), Hüttig, C. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Berlin : Neumann Verlag, 1950.
Vydanie:2. Aufl.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 189 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 506155-10
IV.6039
Výpožičný pult Hlavná 10