Progress in cereal chemistry and technology : proceedings of the VIIth World Cereal and Bread Congress, Prague, Czechoslovakia, June 28 - July 2, 1982. Part A /
        Uložené v:
      
    
                  | Ďalší autori: | , | 
|---|---|
| Médium: | Kniha | 
| Jazyk: | English | 
| Vydané: | Amsterdam :
        
      Elsevier,    
    
      1983. | 
| Vydanie: | 1st ed. | 
| Edícia: | Developments in food science
              5A | 
| ISBN: | (viaz.) | 
| Fyzický popis: | xxv, 694 s. | 
| Tagy: | Pridať tag 
      Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
   | 
Titul je dostupný aj v ... 
 
Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme
     
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií:
0
| Status | Požičané do | Čiarový kód Signatúra | Umiestnenie | Popis Zoradiť podľa | Poznámky | 
|---|---|---|---|---|---|
| Povinný výt. Požiadavka | 540107-10 IV.121577 | Výpožičný pult Hlavná 10 |