Nutrition and food science : present knowledge and utilization Vol. 2 Nutrition education and food science and technology
Uložené v:
| Médium: | Kniha |
|---|---|
| Jazyk: | English |
| Vydané: |
New York London :
Plenum Press,
1980.
|
| Vydanie: | 1st ed. |
| ISBN: |
978-1-4757-0231-6(viaz.) |
| Fyzický popis: |
xvii, 950 s. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií:
0
| Status | Požičané do | Čiarový kód Signatúra |
Umiestnenie | Popis Zoradiť podľa |
Poznámky |
|---|---|---|---|---|---|
| Absenčne Požiadavka |
541604-10 IV.119878 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |