Lebensmittelchemie und Ernährungslehre : Lebensmittelchemie Grundlagen : Stoffwechsel Energiebedarf : Kostformen : Gesellschaft und Ernahrung /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Herrmann, Jürgen (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Leipzig : VEB Fachbuchverlag, 1982.
Vydanie:5. verbes. Aufl
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 254 s. : 4 príl., il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 543543-10
IV.120125
Výpožičný pult Hlavná 10