Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | , , |
| Format: | Book |
| Language: | Slovak |
| Published: |
Bratislava :
Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá,
2015.
|
| Edition: | Štvrté, aktualizované vydanie |
| Subjects: | |
| ISBN: |
9788010031085 (brož.) |
| Physical Description: |
174 strán : fotografie, ilustrácie ; 30 cm. |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Physical Description: | 174 strán : fotografie, ilustrácie ; 30 cm. |
|---|---|
| Audience: | Učebnica pre 2. ročník skupín študijných odborov prevádzka hotelov a spoločného stravovania |
| Bibliography: | Bibliografia: s. 174 |
| ISBN: | 9788010031085 (brož.) |