Speciality české, moravské a slovenské kuchyně.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Nestával, Antonín
Ďalší autori: Havlíková, Jaroslava
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: 1967.
Fyzický popis: 54 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00747nam a22002054a 4500
001 000575780
005 20180328092939.0
008 180328s1967 xo e 000 0 slo d
FMT
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
100 1 |a Nestával, Antonín 
245 1 0 |a Speciality české, moravské a slovenské kuchyně. 
260 |c 1967. 
300 |a 54 s. 
500 |a Záznam revízie 
700 1 |a Havlíková, Jaroslava 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK1  |b Sklad Hlavná 10 suterén  |3 I.36594  |6 426140  |q 20090819  |5 2720546985  |8 20180620  |e  0000  |f 10  |s Vyradená  |h REV  |t 00000000  |u 0000  |w 000575780  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 suterén  |a I.36594  |j 426140  |i 2720546985  |s Vyradená