STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov
Táto národná norma je identická s EN 13191-1: 2000 v českom jazyku
Uložené v:
| Ďalší autori: | , , |
|---|---|
| Médium: | Norma |
| Jazyk: | Slovak Czech English |
| Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2002.
|
| Témy: | |
| Fyzický popis: |
16 strán. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Zhrnutie: | Táto národná norma je identická s EN 13191-1: 2000 v českom jazyku |
|---|---|
| Popis jednotky: | Spracovateľ: Potravinokonzult, Bratislava, Ústav chemie a analýzy potravin, VŠCHT Praha, Jozef Kerekréty, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky, TNK 116 Potraviny |
| Fyzický popis: | 16 strán. |