STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov
Táto národná norma je identická s EN 13191-1: 2000 v českom jazyku
Saved in:
| Other Authors: | , , |
|---|---|
| Format: | Norma |
| Language: | Slovak Czech English |
| Published: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2002.
|
| Subjects: | |
| Physical Description: |
16 strán. |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Summary: | Táto národná norma je identická s EN 13191-1: 2000 v českom jazyku |
|---|---|
| Item Description: | Spracovateľ: Potravinokonzult, Bratislava, Ústav chemie a analýzy potravin, VŠCHT Praha, Jozef Kerekréty, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky, TNK 116 Potraviny |
| Physical Description: | 16 strán. |