STN ISO 937: 2001 (56 0156), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).
Táto norma obsahuje ISO 937: 1978
Uložené v:
| Ďalší autori: | |
|---|---|
| Médium: | Norma |
| Jazyk: | Slovak English |
| Vydané: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2001.
|
| Témy: | |
| Fyzický popis: |
8 strán. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Zhrnutie: | Táto norma obsahuje ISO 937: 1978 |
|---|---|
| Popis jednotky: | Táto norma ruší ustanovenia STN 57 0153 zo 4. 2. 1986 pre výrobky mäsa Spracovateľ: POTRAVINOKONZULT, Bratislava, Jozef Kerekréty. Technická normalizačná komisia: TNK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |
| Fyzický popis: | 8 strán. |