Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /
Uložené v:
| Hlavný autor: | |
|---|---|
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | Slovak |
| Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2021.
|
| Vydanie: | Vydanie: prvé |
| Témy: | |
| ISBN: |
9788055223551 |
| Fyzický popis: |
113 strán : ilustrácie ; 29 cm. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| Popis jednotky: | Vydala Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre vo Vydavateľstve SPU Nad názvom uvedené: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Katedra hygieny a bezpečnosti potravín |
|---|---|
| Fyzický popis: | 113 strán : ilustrácie ; 29 cm. |
| Užívatelia: | Skriptum je určené nielen pre študentov SPU v Nitre, ale aj pre širokú gastronomickú verejnosť |
| Bibliografia: | Bibliografia na strane 113 |
| ISBN: | 9788055223551 |