Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | Book |
| Language: | Slovak |
| Published: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2021.
|
| Edition: | Vydanie: prvé |
| Subjects: | |
| ISBN: |
9788055223551 |
| Physical Description: |
113 strán : ilustrácie ; 29 cm. |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| LEADER | 02810nam a2200637 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 000668977 | ||
| 005 | 20221124074643.0 | ||
| 008 | 210929s2021 xo a f np 000 0 slo d | ||
| FMT | |||
| 020 | |a 9788055223551 |q (brožované) | ||
| 040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e rda | ||
| 041 | 0 | |a slo | |
| 044 | |a xo |c SK | ||
| 072 | 7 | |a 614 |x Verejné zdravie a hygiena |2 konspekt | |
| 072 | 7 | |a 640.4 |x Hotelierstvo. Stravovanie |2 konspekt | |
| 072 | 7 | |a 37.016 |x Učebné osnovy. Vyučovacie predmety. Učebnice |2 konspekt | |
| 080 | |a 640.4/.5 |2 2011 | ||
| 080 | |a 614.31 |2 2011 | ||
| 080 | |a 640.43/.46 |2 2011 | ||
| 080 | |a 613/614:640.4/.5 |2 2011 | ||
| 080 | |a (075.8) |2 2011 | ||
| 080 | |a (076.5) |2 2011 | ||
| 100 | 1 | |a Zeleňáková, Lucia, |d 1976- |4 aut | |
| 245 | 1 | 0 | |a Hygiena stravovacích služieb a zariadení : |b návody na cvičenia - repetitórium / |c Lucia Zeleňáková. |
| 250 | |a Vydanie: prvé | ||
| 264 | 1 | |a Nitra : |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, |c 2021. | |
| 300 | |a 113 strán : |b ilustrácie ; |c 29 cm. | ||
| 336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
| 337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
| 338 | |a zväzok |b nc |2 rdacarrier | ||
| 366 | |e 50 kusov | ||
| 500 | |a Vydala Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre vo Vydavateľstve SPU | ||
| 500 | |a Nad názvom uvedené: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Katedra hygieny a bezpečnosti potravín | ||
| 504 | |a Bibliografia na strane 113 | ||
| 521 | 4 | |a Skriptum je určené nielen pre študentov SPU v Nitre, ale aj pre širokú gastronomickú verejnosť | |
| 650 | 0 | 7 | |a stravovacie zariadenia |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a hygiena potravín |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a pohostinské zariadenia |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a hygiena stravovacích služieb |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a catering establishments |2 SVKKKPHeng |
| 650 | 0 | 7 | |a food hygiene |2 SVKKKPHeng |
| 650 | 0 | 7 | |a catering facilities |2 SVKKKPHeng |
| 650 | 0 | 7 | |a hygiene of food services |2 SVKKKPHeng |
| 655 | 7 | |a učebnice vysokých škôl |2 SVKKKPH | |
| 655 | 7 | |a praktické cvičenia |2 SVKKKPH | |
| 655 | 7 | |a textbooks (higher) |2 SVKKKPHeng | |
| 655 | 7 | |a problems, exercises, etc. |2 SVKKKPHeng | |
| 710 | 2 | |a Vydavateľstvo SPU (Nitra, Slovensko) |4 pbl | |
| 710 | 2 | |a Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre (Nitra, Slovensko) |b Fakulta biotechnológie a potravinárstva |b Katedra hygieny a bezpečnosti potravín |4 pbl | |
| 910 | |a svkkk | ||
| 919 | |a 978-80-552-2355-1 | ||
| 998 | |a BK | ||
| OWN | |||
| Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 V.241492 |6 1112377 |q 20210929 |5 2720813440 |8 20210929 |f 20 |s Povinný výt. |g 000152949 |z 6.00 |t 00000000 |u 0000 |w 000668977 |x 000010 | |
| a02 | 0 | |a 9788055223551 | |
| 090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a V.241492 |j 1112377 |i 2720813440 |s Povinný výt. | ||