Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Uložené v:
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Bratislava :
Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá,
2025.
|
Vydanie: | Šieste vydanie |
ISBN: |
9788010045112 |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 00908nam a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000737443 | ||
005 | 20250925110241.0 | ||
008 | 250925s2025 xo e 000 0 slo d | ||
FMT | |||
020 | |a 9788010045112 |q (brožované) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e rda | ||
245 | 1 | 0 | |a Technológia prípravy pokrmov : |b pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia / |c Ľudmila Verčimáková. |
250 | |a Šieste vydanie | ||
264 | 1 | |a Bratislava : |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, |c 2025. | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 978-80-10-04511-2 | ||
998 | |a BK | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 V.245109 |6 1134399 |q 20250925 |5 2721209553 |8 20250925 |f 20 |s Povinný výt. |g 000176632 |p IP |z 20.00 |t 00000000 |u 0000 |w 000737443 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 9788010045112 | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a V.245109 |j 1134399 |i 2721209553 |s Povinný výt. |