Článková bibliografia - Pri Miklušovej väznici 1, 042 30 Košice, tel.: +421556222236, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Po horúcom auguste, studený se...
  • Žiadanka emailom
  • Vytlačiť
  • Exportovať záznam
    • Exportovať do RefWorks
    • Exportovať do EndNoteWeb
    • Exportovať do EndNote
    • Exportovať do MARC
    • Exportovať do MARCXML
  • Pridať do rešerše Vybrať z rešerše
  • Trvalý odkaz

Po horúcom auguste, studený september : Trestuhodný hazard so zdravím i peňaženkou spotrebiteľa pohračuje

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Juhás, Ladislav (Author)
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
výrobky poľnohospodárske a potravinárske > kvalita > Slovensko východné > kontrola > Slovenská poľnohospodárska a potravinárska inšpekcia, Košice > výsledky > informácie
Zdroj: 1. Slovenský východ 1. Roč. 4/23, č. 209(1994), dát. 0909, s. 3
  • Popis
  • Bibliografický záznam
Popis
Žiadny popis.

Podobné jednotky

  • Celý komplex problénmov : Riaditeľ SPPI v Košiciach o kontrole potravín
    Autor: Gabera, František, a ďalšie
    Vydané: (1999)
  • Stačí zájsť do Svidníka pre krowky už nemusíte k susedom
  • Firmám chýba sebadôvera a podnikateľský duch : Viaceré firmy sa už nesnažia svoje nedostatky zakrývať. Hovoria o nich. Šetrenie pri kontrole potravín môže vážne ohroziť zdravie obyvateľstva
    Autor: Verešpejová, Adriana, a ďalšie
  • Certifikácia kratšou cestou : Slovenská poľnohospodárska a potravinárska inšpekcia, inšpektorát Košice - pracovisko s európskym štandardom
    Autor: (Juh), a ďalšie
  • Rozmary, ktoré nectia výrobcov : Čo zistili inšpektori SPPI počas letných previerok
    Autor: jk
Zobraziť súvisiace pohľady

Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu

Viac katalógov

  • Online katalóg
  • Historické fondy
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky