Mäso a mäsové výrobky v stravovacom systéme na Slovensku

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Dillnbergerová, Sylvia (Author)
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
ISBN: 80-967618-5-4
Zdroj: 1. Mäsiarstvo a údenárstvo v dejinách Slovenska 1. Martin : Gradus, 1999 1. 80-967618-5-4 1. S. 271-275
LEADER 00969naa a2200325 a 4500
001 000020624
003 SVKKK
005 20080103092056.0
008 030616c1999 xo e sloo
FMT
038 |a SVKKK 
040 |a SVKKK  |b slo  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 637.  |2 1981 
080 |a 641.12(091  |2 1981 
090 |a IV 180746 
100 1 |a Dillnbergerová, Sylvia  |4 aut 
245 1 0 |a Mäso a mäsové výrobky v stravovacom systéme na Slovensku  |c Dillnbergerová Sylvia, 
300 |b Pozn. 
500 |a Rimavská Sobota, Gemersko-malohontská vlastivedná spoločnosť, 
650 0 4 |a mäso  |x výrobky mäsové  |x systém stravovací  |z aj Slovensko východné 
773 0 |t Mäsiarstvo a údenárstvo v dejinách Slovenska  |d Martin : Gradus, 1999  |z 80-967618-5-4  |g S. 271-275 
957 |a Slovensko východné 
958 |a NB 
974 |d 991025  |a Čr 
992 |a RZB 
BAS
852 |a SVKKK  |b BIB 
998 |a REG