Článková bibliografia - Pri Miklušovej väznici 1, 042 30 Košice, tel.: +421556222236, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Vyhľadávanie
  • Vo vzorkách priveľa mikroorgan...
  • Žiadanka emailom
  • Vytlačiť
  • Exportovať záznam
    • Exportovať do RefWorks
    • Exportovať do EndNoteWeb
    • Exportovať do EndNote
    • Exportovať do MARC
    • Exportovať do MARCXML
  • Pridať do rešerše Vybrať z rešerše
  • Trvalý odkaz

Vo vzorkách priveľa mikroorganizmov : Ako tradične v takomto čase - soikári zmrazujú zmrzlinárov

Podrobná bibliografia
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
kontrola potravín > normy platné > nedodržiavanie > rozbory
Štátna obchodná inšpekcia
Zdroj: 1. Slovenský východ 1. Roč. 4/23, č. 151(1994), dát. 0630, s. 1 a 2
  • Popis
  • Bibliografický záznam
Popis
Žiadny popis.

Podobné jednotky

  • S poctivosťou ďalej (ne)zájdeš? : S pracovníkmi Slovenskej obchodnej inšpekcie a kriminalistami v nočných Košiciach
    Autor: Slivenský, Jozef, a ďalšie
  • Pri reštaurácii Sen občania nesnívajú : Zákonné normy pre riaditeľa SOU obchodného v Prešove neplatia?
    Autor: Počta, Jindro
  • Emisné merania v asociovaných krajinách a v súčasnosti platné EN a ISO normy = Emission measurement practices in accession coutries and currently valid EN and ISO standards
    Autor: Rajniak, I., a ďalšie
  • Emisné merania v asociovaných krajinách a v súčasnosti platné EN a ISO normy = Emission measurement practices in accession coutries and currently valid EN and ISO standards
    Autor: Rajniak, I., a ďalšie
  • Urob, aby dobre bolo : košické trhoviská vydali predveľkonočné svedectvá
    Autor: Šindlerová, N.
Zobraziť súvisiace pohľady

Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu

Viac katalógov

  • Online katalóg
  • Historické fondy
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky