Výskyt akrylamidu v potravinách a možnosti jeho eliminácie

Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Kukurová, Kristína (Author), Ciesarová, Zuzana (Author), Bednáriková, Alena (Author), Marková, Lucie (Author)
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
ISBN: 9788097042158
Zdroj: 1. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2010 : zborník abstraktov 1. Bratislava : OZ Preveda, 2010 1. S. 38 1. 9788097042158
LEADER 01061naa#a2200385#ar4500
001 000109501
003 SVKKK
005 20121210084754.0
008 121210c2010 xo #|0||||||||0|||b|slo
FMT
015 |a SNBRA2012/12 
038 |a SVKKK 
040 |a SVKKK  |b slo  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 661.717.53  |2 1997 
080 |a 579.67  |2 1997 
090 |a III.216756 
245 1 0 |a Výskyt akrylamidu v potravinách a možnosti jeho eliminácie  |c Kristína Kukurová ... [et al.] 
504 |a Bibliogr. odkazy 
650 0 4 |a potraviny 
650 0 4 |a akrylamidy  |x eliminácia 
650 0 4 |a zdravotné riziká 
700 1 |a Kukurová, Kristína  |4 aut 
700 1 |a Ciesarová, Zuzana  |4 aut 
700 1 |a Bednáriková, Alena  |4 aut 
700 1 |a Marková, Lucie  |4 aut 
773 0 |t Interaktívna konferencia mladých vedcov 2010 : zborník abstraktov  |d Bratislava : OZ Preveda, 2010  |g S. 38  |z 9788097042158 
958 |a NB 
974 |a Ma 
992 |a RZB 
BAS
852 |a SVKKK  |b BIB 
EXP
998 |a SLO