Článková bibliografia - Pri Miklušovej väznici 1, 042 30 Košice, tel.: +421556222236, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Vyhľadávanie
  • Premiéru bude mať Košický zlat...
  • Žiadanka emailom
  • Vytlačiť
  • Exportovať záznam
    • Exportovať do RefWorks
    • Exportovať do EndNoteWeb
    • Exportovať do EndNote
    • Exportovať do MARC
    • Exportovať do MARCXML
  • Pridať do rešerše Vybrať z rešerše
  • Trvalý odkaz

Premiéru bude mať Košický zlatý drink na východe bude v gastronómii vzdelávať Košice Gurmán Fest

Podrobná bibliografia
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
Košice Gurmán Fest > (2009 : c Košice, Slovensko)
zážitková gastronómia
Košický zlatý drink
podujatia
Košice (Slovensko) > podujatia
Zdroj: 1. Košický večer. Korzár 1. Roč. XX, č. 34 (2010), s. 12 1. 1336-5320
  • Popis
  • Bibliografický záznam
Popis
Fyzický popis:Obr.
ISSN:1336-5320

Podobné jednotky

  • Premiéru bude mať Košický zlatý drink na východe bude v gastronómii vzdelávať Košice Gurmán Fest
  • Premiéru bude mať Košický zlatý drink na východe bude v gastronómii vzdelávať Košice Gurmán Fest
  • Varí v štýle: pokus a omyl- z desiaticj jedál sa podarí päť : Radoslav Nackin, predseda organizačného výboru Gurmán festu, vydáva osem rokov gurmánsky bedeker
    Autor: Hajduková, Michaela, a ďalšie
  • Sabráž sa dá robiť všeličím, no klasikou je jazdecká šabľa majster Slovenska v sabráži, 23-ročný Tomáš Šajgal z Banskej Bystrice, odsekol hrdlo z fľaše aj kravatou
    Autor: Sambor, Miroslav, a ďalšie
  • V opojení chutí, vôní i zábavy : Boli sme na Grand Gastro' 99 vo Vysokých Tatrách
    Autor: Gilányi, Gabriel
    Vydané: (1999)
Zobraziť súvisiace pohľady

Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu

Viac katalógov

  • Online katalóg
  • Historické fondy
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky