Článková bibliografia
- Pri Miklušovej väznici 1, 042 30 Košice, tel.: +421556222236, e-mail: svkk@svkk.sk
Preskočiť na obsah
Toggle navigation
VuFind
0
položky
(Plný)
Jazyk
Slovenčina
English
Všetky polia
Názov
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Tag
Hľadať
Pokročilý
Ovocie a zelenina znižujú rizi...
Žiadanka emailom
Vytlačiť
Exportovať záznam
Exportovať do RefWorks
Exportovať do EndNoteWeb
Exportovať do EndNote
Exportovať do MARC
Exportovať do MARCXML
Pridať do rešerše
Vybrať z rešerše
Trvalý odkaz
Ovocie a zelenina znižujú riziko rakoviny
Podrobná bibliografia
Médium:
Článok
Jazyk:
Slovak
Témy:
konzumácia ovocia
konzumácia zeleniny
prevencia
znižovanie rizika rakoviny
štúdie
Košice (Slovensko)
Zdroj
:
1. Košický večer. Korzár 1. Roč. XX, č. 38 (2010), s. 16 1. 1336-5320
Popis
Bibliografický záznam
Popis
Fyzický popis:
Obr.
ISSN:
1336-5320
Podobné jednotky
Enviro akcie a projekty pre deti a mládež školský program EÚ ovocie, zelenina a mlieko na školách využíva 30 miliónov detí
Rum so značkou choroby : Kto chcel oklamať východoslovenských podnikateľov
Autor: jk
Keď sa pes stane senzáciou...
Autor: Havrľová, Denisa, 1971-
Dievčatá, ktoré jedia veľa mäsa, menštruujú skôr vysoká konzumácia mäsa pripravuje telo ženy na tehotenstvo
Autor: Bejda, Róbert
Zber údajov o zdravovacích zvyklostiach Európanov pre EFSA (European Food Safety Authority)
Autor: Turzová, Anna
Zobraziť súvisiace pohľady