Inkorporácia strukovín do pekárenských výrobkov

Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Magala, Michal (Author), Kohajdová, Zlatica (Author), Karovičová, Jolana (Author)
Médium: Článok
Jazyk:Slovak
Témy:
ISBN: 9788097042158
Zdroj: 1. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2010 : zborník abstraktov 1. Bratislava : OZ Preveda, 2010 1. S. 111 1. 9788097042158
LEADER 01088nab#a2200397#ar4500
001 000112770
003 SVKKK
005 20140415130237.0
008 140415c2010 xo |||||||||||||||b|slo
FMT
015 |a SNBRB2013/04 
038 |a SVKKK 
040 |a SVKKK  |b slo  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
080 |a 664.641  |2 2008 
080 |a 635.65  |2 2008 
090 |a III.216756 
100 1 |a Magala, Michal  |4 aut 
245 1 0 |a Inkorporácia strukovín do pekárenských výrobkov  |c Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová 
300 |b Obr., tab. 
504 |a Bibliogr. odkazy 
650 0 4 |a strukoviny 
650 0 4 |a instantná múka 
650 0 4 |a strukovinová múka 
650 0 4 |a senzorická analýza 
700 1 |a Kohajdová, Zlatica  |4 aut 
700 1 |a Karovičová, Jolana  |4 aut 
773 0 |t Interaktívna konferencia mladých vedcov 2010 : zborník abstraktov  |d Bratislava : OZ Preveda, 2010  |g S. 111  |z 9788097042158 
958 |a NB 
974 |a Ma 
992 |a RZB 
BAS
852 |a SVKKK  |b BIB 
EXP
998 |a SLO