Egy Falusi Nótáriusnak Budai Utazása, : Mellyet önnön maga abban esett Viszszontagságaival Egygyütt az el aludt vérű Magyar Szívek' fel serkentésére, és múlatságára E' Versekbe Foglaltt.

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Gvadáni, Jozef, 1725-1801 (Dedicator)
Korporácia: Weber, Šimon Peter fil (Printer, Publisher), Weber, Šimon Peter (Printer, Publisher), knižnice - Knižnica Právnickej akadémie (Signer)
Médium: Kniha
Jazyk:Hungarian
Vydané: Pozsonban és Komáromban : Wéber Simon Péter kőltségével és betűivel, 1790
Témy:
Signatúra: T 1111 PA
E-obsah
Popis
Popis jednotky:Autor podľa Petrika.
Vinety ornam.-fig., vlysy s rytinou s krajin. motívom, na titl. liste červená nesignov. medirytina znázorňujúca v pozadí mesto v popredí notára na koni s textom "Peleskei Nótárius.", kustódy na konci zložiek, tlač. pozn. pod čiarou v jaz. maď., lat.
Fyzický popis:XVIII,158 s. )(/8,)()(/1,A/8-I/8,K/7 [=88] list. 8°. 17,5x11 cm
Na produkcii sa podieľali:Na zl. )(/2-)(/3 ded. autora gavalierom a dámam Uhorska v závere s textom "Kőltt Nagy Peleskén, Víz öntőnek I. napján 1788. Eszt.". Na zl. )(/4-)()(/1 nesignov. úvod autorovho priateľa. Na zl. K/6-K/7 nesignov. autorov veršovaný list k mladému seminaristovi v Bratislave v závere s textom "Kőlt Nagy Peleskén, Bóldog Aszszony Havának 11. napján 1790. Esztendőben."
Miesto vydania:Slovensko -- Bratislava
Slovensko -- Komárno
Proveniencia: Peč.: Štátna vedecká knižnica v Košiciach; K. K. Rechtsakad. Bibliothek In Kaschau (skoro vymazaná). Tlač. exlibris úplne vymazaný. Rkp.: Rege Acad Casso. 1790.