Az Vasarnapokra=Valo Predikatzioknak Elsö Resze : Advent Elsö Vasarnapiatol-Fogva Sz. Haromság Vasárnapjáig. Irta Az Hivek Vigasztalasara és Jobbúlasára. Az Jesus-Alatt Vitezkedö Társaság-béli Nagy-Szombati Kaldi György Pap.

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Káldi, Juraj, 1573-1634 (Author of introduction, etc., Dedicator)
Korporácia: Arcibiskupská tlačiareň - Rikes, Michal (Printer), knižnice - Knižnica Právnickej akadémie (Signer)
Ďalší autori: Dombrinus, Christophorus (Censor), Pázmáň, Peter, 1570-1637 (Dedicatee), Kasay, Sigismundus (Signer)
Médium: Kniha
Jazyk:Hungarian
Vydané: Nyomtatta Posonyban : Rikesz Mihaly, M.DC.XXXI. [=1631] Esztendöben
Témy:
Signatúra: RMK 203 PA
E-obsah
Popis
Popis jednotky:Vinety ornam.-fig., vlysy ornam., vlysy ornam.-fig., vlysy ornam.-fig. v strede kartuš s jezuitským znakom, linky ozdobné, inic. s ornam. pozadím vo voľ. priestore na 4,5,7 r., inic. s fig. pozadím v rámčeku na 7 r., inic. v ornam. ráme na 4,5 r., verz. vo voľ. priestore na 2,3,4 r., titl. list a rub titl. listu v ornam. ráme, každá strana v jednoduchom link. ráme, tlač. marginálie v jaz. lat., typograf. ozdoby, kustódy.
Fyzický popis:[2],X,743,[29] s. +/6,A/6-Z/6,Aa/6-Zz/6,Aaa/6-Rrr/6,Sss/8 [=392] list. 6°. 33x21 cm
Na produkcii sa podieľali:Na zl. +/2-+/3 ded. autora ostrihomskému arcibiskupovi Petrovi Pázmányovi. Na zl. +/4-+/6a nesignov. úvod autora. Na zl. +/6b facultas signov. Christophorusom Dombrinusom v závere s textom "Graecii, 9. Augusti, 1629."
Bibliografia:Na zl. Rrr/1-Sss/7a predmetový register.
Miesto vydania:Slovensko -- Bratislava
Proveniencia: Peč.: Štátna vedecká knižnica v Košiciach; Kassai Kir. Jogakadémia Könyvtára; K. K. Rechtsakad. Bibliothek In Kaschau. Tlač. exlibris: Kassai királyi jogakademia Könyvtára Szekrény szám I Osztályzat a. Rkp.: Cassoviae Collegij Soc. Jesu. Catal. inscr. [...] Vaganei 1720. P. Sigismundij Kasay Sedis.
Priviazané s: Prív. 1.: KÁLDI, J.: Az Innepekre-Valo Predikatzioknak Elsö Resze ... Posonyban 1631. 6°.