Benedicto XIV. Doctrinam De Servorum Dei Beatificatione : Benedicto XIV. Pont. Opt. Max. Doctrinam De Servorum Dei Beatificatione Et Beatorum Canonizatione Redactam In Synopsim Emmanuel De Azevedo Auctori Suo, Magistro, Ac Patrono D.D.D.

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Azevedo, Emanoel de, 1713-1798 (Dedicator)
Korporácia: knižnice - Knižnica Právnickej akadémie (Signer), Salomoni, Giovanni Generoso (Printer, Bookseller)
Ďalší autori: Benedikt, XIV., pápež 1740-1758 (Dedicatee, Other), Andráši, Jozef (Signer)
Médium: Kniha
Jazyk:Latin
Vydané: Romae : Typis Generosi Salomoni Bibliopolae Superiorum Permissu, MDCCLVII. [=1757]
Témy:
Signatúra: B 2°303 PA
Popis
Popis jednotky:Signet tlačiara v závere diela, vinety ornam., vinety ornam.-fig., vlys fig. s pápež. insígniami, linka ozdobná, inic. s architekton. pozadím v rámčeku na 4 r., inic. s ornam. pozadím v rámčeku na 7 r., inic. s ornam.-fig. pozadím v rámčeku na 10 r., verz. vo voľ. priestore na 2 r., titl. list s červeno-čiernou tlačou v dolnej časti erb pápeža Benedikta XIV., tlač. marginálie v jaz. lat., dvojsĺpcová tlač, kustódy.
Fyzický popis:[12],501,[3] s. [6],A/4-Z/4,Aa/4-Zz/4,Aaa/4-Rrr/4 [=258] list. 4°. 31,5x23 cm
Na produkcii sa podieľali:Na s. [3-6] ded. Emanuela de Azevedo pápežovi Benediktovi XIV. Na zl. Rrr/4a nesignov. "Admonitio Ad Lectorem"
Miesto vydania:Taliansko -- Roma
Proveniencia: Peč.: Štátna vedecká knižnica v Košiciach; K. K. Rechtsakad. Bibliothek In Kaschau. Tlač. exlibris: Kassai királyi jogakademia Könyvtára Szekrény szám III. Osztályzat b2. Rkp.: Coll. Cassov. S. J. 1762 Ex Fundat. P. J. A.