Quinquaginta Meditationes Sacrae ad veram pietatem excitandam, & interioris hominis profectum promovendum accommodatae, Jamq'3 quintâ vice emendatiores editae. Operâ (et) studio Johannis Gerhardi SS. Theol. D. & in inclyta Salana Prof. P. Cum Privilegio Elect. Sax.

Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Gerhard, Johann, 1582-1637 (Dedicator, Dedicatee)
Korporácia: Beithmann, Johann (Printer, Publisher), knižnice - Rakovského knižnica (Signer)
Ďalší autori: Schwanmann, Christoph (Writer of accompanying material)
Médium: Kniha
Jazyk:Latin
Vydané: Jenae, Impensis & typis Johannis Beithmanni. M DC XX. [=1620]
Témy:
Signatúra: I.56755
Popis
Popis jednotky:V texte sa vyskytuje i gréc. jazyk. Pred titl. listom, za dielom a na zadnej predsádke rkp. pozn. v lat. jazyku.
Linky ozdobné, inic. s ornam. pozadím vo voľ. priestore na 3, 4 r., verz. na 2, 3 r., titl. list a text v link. ráme, typograf. ozdoby, kustódy
Fyzický popis:[386] s. A/6-Z/6,a/6-h/6,i/7 [193] list. 6°. 10,5x6,5 cm
Na produkcii sa podieľali:Na zl. A2-B3 ded. autora Johanna Gerharda "... Viris, ... ordini Senatorio inclytae reipublicae Hlaberstadiensis, Dominis & Promotoribus ..." v závere s textom: "Jenae mense Aprili Anno 1606. VV. AA. Observ. M. Johannes Gerhardi Quedlinburg." Na zl. i6b-i7a oslavná báseň dedik. autorovi Johannovi Gerhardovi Christophovi Schwanmannovi.
Miesto vydania:Nemecko -- Jena
Proveniencia: Peč.: Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Rakovszky Könyvtár Kocsócz. Rkp.: na prednej predsádke preškrtnutý nečitat. rkp.