Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Dubová, Gabriela (Author), Sládečková, Gabriela (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Proxima Press, 2004
Vydanie:2. vyd.
Témy:
ISBN: 8085454661 (brož.)
Fyzický popis: 231 s. : grafy, obr., tab. ; 25 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720023546
IV.190780
Výpožičný pult Hlavná 10