Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Dubová, Gabriela (Author), Sládečková, Gabriela (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Proxima Press, 2005
Vydanie:Vyd. 2.
Témy:
ISBN: 8085454912 (brož.)
Fyzický popis: 283 s. : il., tab. ; 25 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Rezervovať 03/04/24 2720037736
IV.193864
Výpožičný pult Hlavná 10