Genetické modifikácie a potraviny /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Pelli, Kristiina (Author), Lyly, Marika (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Finnish
Vydané: Bratislava : NO, [2003]
Vydanie:[1. vyd.]
Edícia:Správa pre spotrebiteľov č. 4
Témy:
ISBN: 8089088198 (brož.)
Fyzický popis: 24 s. : obr. ; 21 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720026412
III.197239
Výpožičný pult Hlavná 10