Náuka o potravinách pre 1. ročník hotelových akadémií /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Jurgová, Otília (Author), Úradníčková, Jarmila (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 2004
Vydanie:2. preprac. vyd.
Témy:
ISBN: 8010005436 (brož.)
Fyzický popis: 192 s. : ilustr., tab. ; 21 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720026675
III.197318
Výpožičný pult Hlavná 10