HACCP v praxi : pravidlá hygieny v stravovacích službách podľa požiadaviek EÚ /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kerekréty, Jozef (Author)
Other Authors: Kojšová, Mariana (Illustrator)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Nakladatelství Dr. Josef Raabe, 2004
Edition:1. vyd.
Series:Nahliadnuť - nájsť
Subjects:
ISBN: 8089182011 (brož.)
Physical Description: 169 s. : il., tab. ; 30 cm
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720026761
V.211566
Výpožičný pult Hlavná 10