Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Bystrický, Pavel (Author), Čeppanová, Elena (Author), Máté, Dionýz (Author), Sokol, Jozef (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Košice : Bratislava : Univerzita veterinárskeho lekárstva ; Štátna veterinárna správa, 2000.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8071480398 (brož.)
Fyzický popis: 58 s. ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720078627
V.217924
Výpožičný pult Hlavná 10