Mrazírenská technologie : [učebnice] pro 3. ročník středních odborných učilišť. 2 /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Hrubý, Jaroslav (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Výzkumný ústav potravinářského průmyslu, 1992
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8085120127 (brož.)
Fyzický popis: 331 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720231963
II.347242
Výpožičný pult Hlavná 10