Hygiene in food processing /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Lelieveld, Huub L. M. (Editor), Mostert, M. A. (Editor), Holah, J. (Editor), White, B. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Cambridge : Boston : Woodhead Publishing Limited ; CRC Press : Boca Raton, c2003.
Vydanie:[1st ed.]
Edícia:Woodhead publishing in food science and technology
Témy:
ISBN: 1855734664 (viaz.)
Fyzický popis: xiii, 392 s. : grafy, il. ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720036761
IV.193589
Výpožičný pult Hlavná 10