Mäsové a špeciálne konzervované produkty : učebné texty pre všetky formy vzdelávania /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Horčin, Vojtech (Author), Brindza, Peter (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005
Edition:Vyd. 1.
Series:Ochrana biodiverzity 96
Subjects:
ISBN: 8080695636 (brož.)
Physical Description: 65 s., [16] s. tab. príl. : il., tab. ; 30 cm
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720065208
V.214734
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Place a Hold 2720065209
V.214735
Výpožičný pult Hlavná 10