Mikrobiológia potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Tančinová, Dana (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8080695687 (brož.)
Fyzický popis: 144 s. : graf ; 30 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720065317
V.214868
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720065318
V.214869
Výpožičný pult Hlavná 10