Handbook of hygiene control in the food industry /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Lelieveld, Huub L. M. (Editor), Mostert, M. A. (Editor), Holah, John (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: Cambridge : Woodhead Publishing Limited, c2005
Edition:1st ed.
Series:Woodhead Publishing in food science and technology
Subjects:
ISBN: 084933439X (viaz.)
Physical Description: xxiv, 720 s. : čb. fotogr., il., tab. ; 24 cm
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720065560
IV.195636
Výpožičný pult Hlavná 10